Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Top Model ποστάρει φωτογραφίες από τη Σαντορίνη φορώντας μόνο το μαγιό της εγγονής Βαρδινογιάννη

Είναι Ιταλίδα αλλά κυριολεκτικά ζει μέσα σε αεροπλάνα, οι κορυφαίοι οίκοι μόδας εκλιπαρούν για να φωτογραφηθεί «τυχαία» φορώντας μια δημιουργία τους. 


Είναι η Chiarra Ferragni, που εκτός από top model είναι και φημισμένη fashion blogger και χθες πόσταρε στο facebook φωτογραφίες από το ταξίδι της στη Σαντορίνη τον Ιούλιο.

Chiarra, γνωστή και ως blonde salad, είχε έρθει στην Ελλάδα με αφορμή την παρουσίαση της κολεξιόν μαγιό Marianna G, της εγγονής της Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Το ταξίδι περιελάμβανε και διαμονή με φωτογράφιση στη Σαντορίνη. Χθες η Chiarra ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook μερικές φωτογραφίες, οι οποίες - όπως αποκαλύπτει- θα δημοσιευθούν σε editorial μόδας μέσα στον Σεπτέμβριο.

Εκατομμύρια άτομα σε όλο τον κόσμο είδε την ανάρτηση, μέσα από αυτό το άγγιγμα της τύχης που είχε φέτος η χώρα, με δημοφιλείς προσωπικότητες να επισκέπτονται τη χώρα μας και να την εκθειάζουν με τη βοήθεια των social media.

Εναν ανέλπιστο και δωρεάν σύμμαχο τουριστικής προβολής της χώρας.Βέβαια η καμπάνια που κάνει η Μαριάννα Γουλανδρή - η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη- συμβάλλει στην ανάδειξη της χώρας μέσα από τη μόδα, διεθνώς.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά