Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ: έκαναν την Αρχαία Ελλάδα… κολεξιόν οι D&G!

​Την Αρχαία Ελλάδα τιμούν στη συλλογή τους για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014 οι Dolce & Gabbana, που αποτύπωσαν την αγάπη τους για την χώρα μας στα ανδρικά και γυναικεία ρούχα που σχεδίασαν!


Μέρος της κολεξιόν των Ιταλών σχεδιαστών είναι εμπνευσμένη από τους αρχαίους  ελληνικούς ναούς και τα θέατρα που βρίσκονται στη Σικελία, καθώς και το Δωδεκάθεο και την μυθολογία μας.



Πρωινά και βραδινά σύνολα, sport και casual ρούχα, τσάντες, τακούνια και αξεσουάρ, στολίστηκαν με κίονες, παραστάσεις από νομίσματα, τον Δία, τον Έρωτα και τον Απόλλωνα, τον Πάρη να δίνει το χρυσό μήλο στην Αφροδίτη, αλλά και ολόκληρα μνημεία. Παράλληλα, τα ανδρικά παπούτσια παραπέμπουν ευθέως στα σανδάλια που φορούσαν οι πρόγονοί μας!


Ακόμα και τα χρώματα που προτείνει ο οίκος D&G είναι επηρεασμένα από τα χρώματα της Ελλάδας και κατ’ εξοχήν γήινα, με εξαίρεση το έντονο κόκκινο, ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και το χρυσό των αρχαίων νομισμάτων!

Μάλιστα, ο Domenico Dolce και ο Stefano Gabbana έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές την χώρα μας, επιλέγοντας, μεταξύ άλλων, την Σαντορίνη, την Μύκονο και την Κρήτη για τις διακοπές τους…








Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΟΛΑ τα σχόλια δημοσιεύονται αρκεί να μην είναι υβριστικά ή συκοφαντικά