Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Street Style: Η θηλυκή πλευρά του army look!

Όταν προσθέτεις στο στυλ σου ένα print ή ένα χρώμα που παραπέμπει σε ένα τόσο strict ύφος πρέπει να κάνεις τους σωστούς συνδυασμούς και να αποφύγεις τις υπερβολές.

Και φυσικά τα κορίτσια του Street style σου δείχνουν πώς να τα καταφέρεις!

Ένα navy green φόρεμα με μια shopping bag και πλατφόρμες φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Mango Άνοιξη 2014

Μια από τις συλλογές Mango για την Άνοιξη του 2014 είναι με το μοντέλο Daria Werbowy. Η φωτογράφιση είναι άκρως εντυπωσιακή στη θάλασσα αλλά και την ερημιά.


Η πολυτέλεια του λευκού κυριαρχεί στη συλλογή σε διάφορες εκδοχές για όλες τις ώρες και τις εμφανίσεις. Κουστούμια, φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, σακάκια και φούστες εντυπωσιάζουν με την απλότητα αλλά και την κομψότητα τους.

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Τα tropical prints τα ξέρετε;


Μιας και ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι, είπαμε να φορέσουμε τα πιο… πολύχρωμα και χαρούμενα κομμάτια μας και να ξεχάσουμε ότι είναι ακόμα χειμώνας!


Ταtopical prints με πράσινα φύλλα, τροπικά φρούτα και πολύχρωμα λουλούδια ήρθαν για να μείνουν και χαρίσουν μια νεανική και funky νότα, στα μουντά, χειμερινά μας σύνολα!

Η ανοιξιάτικη τάση είναι η Navy φούστα!


Το διάσημο μοντέλο, φοράει την εφαρμοστή, ριγέ φούστα της και κόβει την ανάσα των περαστικών με το σέξαπιλ και την καλλίγραμμη σιλουέτα της!



Χωρίς να δείχνει ούτε στο ελάχιστο αποκαλυπτική η εμφάνιση της καλλονής, είναι ένα από τα πιο hot, καθημερινά λουκ που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.